1.1 Principis dels miracles

1.1. Principis dels miraclesEls miracles són expressions d’amor. Tot el que procedeix de l’amor és un miracle. El veritable miracle és l’amor què els inspira. Això és el que realment importa.

Tots els miracles, com a expressions màximes de l’amor, són iguals entre ells. No hi ha nivells ni categories als miracles. Són una mena d’intercanvi, on s’aporta amor tant a qui n’ofereix com a qui en rep. Serveixen també per a ensenyar que és tan meravellós donar com a rebre.

Un miracle és el màxim servei que li pots donar a un altre. És una manera d’estimar al proïsme com a tu mateix, amb la qual reconeixes al mateix temps la teva vàlua i la de l’altre.

Els miracles són pensaments. Els pensaments poden crear el món físic i el món espiritual. L’esperit és l’altar de la veritat. El cos físic és una creació errònia de la ment, igual com ho són la malaltia i la mort. És per això que els miracles poden guarir malalties i ressuscitar els morts, perquè els miracles transcendeixen el cos i et retornen a la veritat, a l’esperit. Tots els miracles signifiquen vida.

Tothom té dret als miracles, però abans és necessari una purificació, que es du a terme mitjançant l’oració i el perdó. L’oració és el mitjà pel qual es rep l’amor, que s’expressa mitjançant els miracles. Els miracles formen part d’una cadena de perdó que, un cop completada, es converteix en l’Expiació.

Mitjançant l’Expiació es desfan els errors generats per una creació incorrecta de la ment, entre els quals trobem la por. La por es produeix per creure en la carència. Els miracles són una manera d’alliberar-se de la por, perquè tornen la plenitud a la ment.

Un miracle és una correcció del pensament erroni, perquè desfà les il·lusions que t’has fet de tu mateix. El subconscient, o Esperit Sant, és el mecanisme dels miracles. Separa el que és veritable del que és fals, de manera que s’elimina l’error. Un dels seus principals beneficis és alliberar-te de la teva percepció errònia d’aïllament, privació i carència.

El miracle reconeix que tothom és el teu germà, i t’honora perquè ets digne de ser estimat.

El miracle compara entre el que tu has creat i la veritat, independentment del grau o dimensió de l’error.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *